Voorzitter
Monique Ballering – van der Laan Rccm®

Monique is mede directeur/eigenaar van Recht Door Zee Casemanagement BV. Met haar team van geregistreerde casemanagers adviseert zij diverse grote organisaties op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Samen met de partners van haar bureau richt zij zich op alle medewerkers in een organisatie en niet alleen op de medewerkers die verzuimen. Doel is ieder mens te waarderen en mensen met en zonder beperkingen de juiste plek in een organisatie te geven: Hierdoor wordt ziekteverzuim voorkomen en werken mensen bij de organisatie omdat zij dat willen en niet omdat zij dat moeten. Monique is in november 2019 toegetreden tot het RNVC bestuur.

 

 

Voorzitter
Loes Verfaille - Heins Crov®

Loes werkt bij Robidus in de rol van consultant verzuim, ZW en WGA. Robidus is een dienstverlener en treedt op als partner in sociale zekerheid. In haar rol als consultant wordt zij bij grote organisaties ingezet op diverse opdrachten. Deze opdrachten lopen uiteen van het geven van trainingen op maat, het analyseren van verzuim en de verzuimorganisatie, het uitvoeren of coördineren van het casemanagement tot het coachen van leidinggevenden bij het uitvoeren van het casemanagement. Loes is in november 2019 toegetreden tot het RNVC bestuur.

 

 

 

Secretaris

Renate Kort Rccm®

 

 

 

Interne zaken
Rita Tselepis Rccm®

Rita is werkzaam als register casemanager en arbeidsdeskundige bij arbodienst Beter, een volle dochter van ABN AMRO Bank. Rita houdt zich o.a. bezig met het analyseren van en adviseren over complexe verzuimdossiers voor diverse grote banken en begeleidt bedrijven bij het implementeren van het Eigen Regie Model. Na het behalen van de diploma’s Casemanager regie op verzuim en de register casemanagement opleiding is Rita in 2013 lid geworden van de RNVC en werd ze in november 2014 aspirant bestuurslid Interne Zaken. In april 2015 is ze formeel benoemd als bestuurslid Interne Zaken.

 

 

Penningmeester
Hester Oostrom

Hester heeft sinds medio 2020 meegedraaid in het bestuur en is ingewerkt op de taken van penningmeester. Omdat de samenwerking goed bevallen is, is zij door de ALV op 21 september 2020 benoemd tot bestuurslid, tevens penningmeester.

 

 

 

https://www.rnvc.nl/cms/public/files/2018-10/financiele-administratie.jpg?62f303b552

Maja Wijers - Mo

Maja is in januari 2011 gestart met MW Administratie en Advies, een administratie- en belastingadvieskantoor in Ruinerwold. Vanaf 2012 verzorgt zij het factureren van de contributie en het verwerken van de financiële administratie van RNVC. 

Lid worden

word nu lid

Word nu lid van de RNVC en profiteer van alle voordelen!